Vores 5 værdier

Det er vigtigt, at vores grundlæggende regler og værdier følges. kan du nikke genkendende til disse punkter, og kan du følge dem ligesom os andre, er du altid velkommen til at lave en ansøgning hos os.

  • Vores 5 værdier
  • Være aktiv – Hvis du er inaktiv mere en 30 dage på forum, vil du blive kontaktet via en privat besked på forum
  • Være over 18 år – Semper Danica er en forsamling af voksne mennesker

De 5 Værdier

Respekt

Sørg for at udvise respekt for andre. Husk at det skrevne ord nemt kan misforstås og vi derfor tilstræber at kommunikerer med omtanke. Vi respekterer at andre kan være uenige og at de har deres ret til at have andre holdninger. Vi spiller ikke med det formål at ødelægge spillet for nogen og behandler derfor alle med respekt.

Ærlighed

Vi opfører os ærligt og med troværdighed overfor andre spillere. Vi overholder de aftaler vi laver og de løfter vi giver. Vi forsøger ikke at snyde eller udnytte andre spillere.

Loyalitet

Vi er loyale overfor vores guild og vores guildmates. Vi hjælper og støtter hinanden så godt vi kan. Opstår der et problem mellem guildmembers løser vi det internt, med respekt for hinanden.

Udvikling

I SD vil vi være den bedste guild for vores medlemmer, og det inkluderer at du er med til at gøre guilden bedre at være i. Vi skal ikke være den stærkeste guild i PVP eller Raiding, men den stærkeste i sammenhold og ånd – SD Ånden.

Engagement

Vi skal alle være delagtige i SDs trivsel, det værende via forum, ingame eller sociale arrangementer. Vis dit engagement ved at være aktiv, deltage konstruktivt og tage ansvar.