Regler, værdier og politikker

Vores 5 Værdier

Respekt

Sørg for at udvise respekt for andre. Husk at det skrevne ord nemt kan misforstås og vi derfor tilstræber at kommunikerer med omtanke. Vi respekterer at andre kan være uenige og at de har deres ret til at have andre holdninger. Vi spiller ikke med det formål at ødelægge spillet for nogen og behandler derfor alle med respekt.

Ærlighed

Vi opfører os ærligt og med troværdighed overfor andre spillere. Vi overholder de aftaler vi laver og de løfter vi giver. Vi forsøger ikke at snyde eller udnytte andre spillere.

Loyalitet

Vi er loyale overfor vores guild og vores guildmates. Vi hjælper og støtter hinanden så godt vi kan. Opstår der et problem mellem guildmembers løser vi det internt, med respekt for hinanden.

Udvikling

I SD vil vi være den bedste guild for vores medlemmer, og det inkluderer at du er med til at gøre guilden bedre at være i. Vi skal ikke være den stærkeste guild i PVP eller Raiding, men den stærkeste i sammenhold og ånd – SD Ånden.

Engagement

Vi skal alle være delagtige i SDs trivsel, det værende via forum, ingame eller sociale arrangementer. Vis dit engagement ved at være aktiv, deltage konstruktivt og tage ansvar.


Navnepolitik

Semper Danica er et dansk fællesskab for voksne, derfor vil vi gerne undgå provokerende eller umodne navne.

Vi beder alle overholde følgende:

  • Forum og ingame navne skal være til at udtale.
  • Navne må ikke på nogen måde være stødende, provokerende eller grænse til noget som kan misforstås. Dette inkluderer seksuelt, politisk eller racistisk indhold eller underforståelse.
  • Navne skal overholde Semper Danicas værdier.
  • Navne må ikke være L33t Sp3Ak (Grænsen går ved 0 som bogstavet “o” for hvad vi accepterer)
  • Ingen forkortelser (Eksempelvis FCK, WTF eller PWN. Undgå også navne med DK)
  • Nyoprettede forum navne forventes at være rimelig unikke, og ikke ligger tæt op ad, eller ligner andre navne i Semper Danica.
  • Vores navnepolitik gælder både på Semper Danicas forum og ingame.
  • Navnepolitikken gælder uanset om navnet er lavet ved et uheld, for at provokere eller for at sende et statement. Ej heller hvis det bare er et gammelt navn der har fulgt dig de sidste mange år.

Semper Danica’s ledelse forbeholder sig retten til at anmode om en navneændring hvis vi anser navnet for værende mod de gængse retningslinjer.