World of Warcraft – Retail

Nedenfor finder du en liste over vores raidhold og deres raidtidspunkter.


Mythic Holdet

Raidtidspunkt

Onsdag / Søndag, 20:15 – 23:15

Raidleder

Oliria, Shakazu, Najsen, Konrax og Lothran
Kontakt os hvis du gerne vil med på holdet eller for mere information.

Signup

Vi bruger ingame kalender til at se hvem der kan og ikke kan, derefter sættes holdet seneste 24 timer før raid via Google Sheets som alle raidere har adgang til. Hvis man har acceptereret og ikke er sat på fra raid start, bedes man sidde klar i tilfælde af rotation.

Loot Regler

Kan man ikke bruge sit loot går det til raidet. Kan man ikke bruge BoE loot går det til raidet, det er ikke personligt auction house loot.

Forventninger

Holdet går altid efter Cutting Egde, derfor forventer vi, at du altid præsterer på mythic niveau samt yder en indsats for selv at forbedre din karakter. Det forventes, at din karakter altid er optimeret til progression, at du altid bruger consumables, du har undersøgt alle kampe gennem YouTube samt vores interne taktikker. Din attitude skal være målrettet mod vores raid, sidst skal du udvise tolerance og respekt for dine medspillere.

Discord Disciplin

Boss kampe er det kun Raidleder som snakker, medmindre andre har fået opgaver som kræver de skal snakke. På trash kan man snakket om alt.

Team Onslow

Raidtidspunkt: Mandag, 20:00 – 23:00
Raidleder: Grandeur
Deltagelse: Alle er velkommen

Målsætning: Hygge over alt andet, dette hold er ikke et stedet med store ambitioner. Forvent en masse snak på Discord samt normal raid.