Raiding

Signer’s status

Det er vigtigt for Semper Danica, at vores medlemmer og trials forstår, hvad der ligger i deltagelsen ved vores raidhold. Derfor har vi listet mulighederne op nedenfor. Det kan give en afklaring over, hvad der forventes af den enkelte tilmeldte/afmeldte.

Accepted og/eller confirmed

Man er med på raidet, og det forventes at man er klar til raid fx kl. 20:00 til kl. 23:00. Har man accepteret, og givet udtryk for at man kan blive forsinket i tråden, eller skal gå før raidet slutter, er det holdledelsen der afgør om vedkommende kan komme med. Såfremt det bliver godkendt, bliver det også betragtet som full attendence

Tentative

Man ved ikke om man kan deltage eller har mulighed for at være til stede under hele raidet. Når man vælger denne mulighed og alligevel dukker op, skal man forvente, at der muligvis ikke er plads på raidet, da raidopsætning er sat op efter, hvem der deltager. Vi gør vores bedste for at få alle med, og vores primære fokus er, at holdet er sat op med den mest korrekte ratio mellem healers/tanks/dps. Prøv så vidt muligt at at få tentative afklaret senest 24 timer før raidstart, og sørg for at holde holdet orienteret om din situation i vores raidtråd på forum.  Raidholdet er sat op med den tro, at vedkommende IKKE kan deltage, så derfor er der gjort en indsats for at få holdet til at fungere uden den person. 

Standby

Man har acceptet, men opsætning gjorde, at der ikke er plads til vedkommende på det raid. Man dukker op til raidtid, og forventer at være klar til at hoppe på ved raidstart. Når man er blevet sat på standby, så tæller det for attendence. 

Declined

Man kan ikke komme til raid.