Guilden


Hvor gaming bliver til venskaber

Semper Danica har en bred vifte af netværk, kompetencer og forskelligheder som klart er en af vores styrker og motivationsfaktorer for, at vores medlemmer bliver hos os i mange år.

Vi er et stort fællesskab, der har eksisteret siden 2002. Vi står allesammen sammen om den positive atmosfære og gode trivsel, som florerer rundt i hele guilden – også på tværs af spillene. Der bliver værnet om både online og IRL socialisering med hinanden, og igennem engagement og aktivitet, tager alle medlemmer ansvar og deltager konstruktivt på hver deres måde.

Vi hygger os bedst sammen, men alle har ansvaret for at vi har muligheden for dette. Der er ikke langt fra ledelse til medlemmer. Det er dét der gør forskellen på os og andre guilds. Vi er en guild, som trods vores rolige tilgang til spil og fællesskabet, har godt gang i idéer og fremtidsplaner. Derfor, står vi aldrig stille!

Vores fælles interesse er MMORPG’s, hvorfor vi også kun rekrutterer til vores aktive MMORPG spil, da vi gerne vil sikre, at vores nyeste medlemmer, får et godt udgangspunkt til, at lære alle vores medlemmer at kende. Guildens kerne er ikke kun vores spil, men også vores onlinesider. Her bindes vi sammen på tværs af spil og interesser og danner tætte og varige online- og real life relationer.

Er man medlem af SD, så må man frit joine alle SD spil og har fuld adgang til medlemsforummet.

Vores medlemmer elsker at spille sammen, og vi har mange medlemmer som også samler sig i mange forskellige spil. Ud over de mange spil holder vi også en del real life events, så som en årlig julefrokost, en årlig sommerfest, biografture mv.

Kunne du tænke dig at være en del af fællesskabet? Ansøg her!

Vores 5 Værdier

Udover at guilden er udelukkende for danskere over 18, har vi nogle værdier, som guilden værner om. Vi skal passe godt på hinanden, uanset rang, og værdierne er gensidige over for hinanden.

Respekt

Sørg for at udvise respekt for andre. Husk at det skrevne ord nemt kan misforstås og vi derfor tilstræber at kommunikerer med omtanke. Vi respekterer at andre kan være uenige og at de har deres ret til at have andre holdninger. Vi spiller ikke med det formål at ødelægge spillet for nogen og behandler derfor alle med respekt.

Ærlighed

Vi opfører os ærligt og med troværdighed overfor andre spillere. Vi overholder de aftaler vi laver og de løfter vi giver. Vi forsøger ikke at snyde eller udnytte andre spillere.

Loyalitet

Vi er loyale overfor vores guild og vores guildmates. Vi hjælper og støtter hinanden så godt vi kan. Opstår der et problem mellem guildmembers løser vi det internt, med respekt for hinanden.

Udvikling

I SD vil vi være den bedste guild for vores medlemmer, og det inkluderer at du er med til at gøre guilden bedre at være i. Vi skal ikke være den stærkeste guild i PVP eller Raiding, men den stærkeste i sammenhold og ånd – SD Ånden.

Engagement

Vi skal alle være delagtige i SDs trivsel, det værende via forum, ingame eller sociale arrangementer. Vis dit engagement ved at være aktiv, deltage konstruktivt og tage ansvar.

Guilden in- og outgame

Semper Danica er åben for nye spil, og hertil har vi en del medlemmer som er gode til at tage initiativer til grupper. Der bliver både dannet nye spillegrupper til onlinespil, men også blandt andet til bordrollespil. Både nye- som gamle medlemmer er velkomne til at komme med forslag. Ofte vil der blive snakket om de nye spil, samt diskuteret herom i en åben tråd inde på vores forum. Således har alle en chance for at komme med inputs, meninger og invitationer til hinanden og sig til.

Vi har også faste IRL-arrangementer, som de fleste af vores medlemmer støtter godt op om. Det er altid sjovt at sætte ansigt på dem, som man kun kender gennem voice-chats. Guilden støtter op om disse initiativer, da der skal være plads til ethvert nyt spil eller arrangement, hvadenten det er online eller in real life – især hvis tilslutningen og interessen er høj nok.

“Jeg elsker at man i SD altid kan få hjælp, og jeg elsker de venskaber man også får skabt via de sociale ting uden for spillene”

Najsen