Historien bag Semper Danica


Semper Danica så sit lys tilbage i 2002 i spillet Star Wars Galyxies. Guilden fik samlet en masse danskere over 18 år, for at skabe en moden guild. Guilden havde ambitioner om at få dannet en varig MMORPG guild, med voksne modne mennesker, som ville vare ud over et enkelt spil, og her blev vejen banet for den guild vi er i dag med næsten 500 medlemmer, hvoraf de fleste er aktive i World of Warcraft.

Vi er idag en guild med en masse forskellige mennesker som har samlet sig omkring MMORPG’s. Forskelligheden giver sig udtryk i, at vi har en masse forskellige typer både indenfor det sociale, men også indenfor spilverdenen, hvor vi har folk lige fra ugens gæst til progress raideren.

Gennem de mange år har vi været igennem rigtig mange spil som foreksempel, Everquest 2, Dark Age of Camelot, Lord of the Rings Online, Age of Conan, Warhammer Online, Elder Scrolls online m. fl. I øjeblikket er vi aktive i World of Warcraft og mange andre spil.

Hvor gaming bliver til venskaber

Semper Danica har en bred vifte af netværk, kompetencer og forskelligheder som klart er en styrke og motivationsfaktorer for, at vores medlemmer bliver hos os i mange år.

Vi er et stort fællesskab, og vi står sammen om den positive atmosfære og gode trivsel, som florerer på tværs af spillene. Der bliver værnet om både online- og IRL-socialisering med hinanden, og gennem fælles aktivitet konstruktiv deltagen, tager alle medlemmer ansvar.

Vores medlemmer kan lide at spille sammen, og vi har mange medlemmer som også samler sig i mange forskellige spil. Ud over de mange spil holder vi også en del real life events, så som en årlig julefrokost, en årlig sommerfest, biografture mv.

Vi hygger os bedst sammen, men alle har ansvaret for at vi har muligheden for dette. Der er ikke langt fra ledelse til medlemmer. Det er dét der gør forskellen på os og andre guilds. Vi er en guild, som trods vores rolige tilgang til spil og fællesskabet, har godt gang i idéer og fremtidsplaner. Derfor, står vi aldrig stille! Vores fælles interesse er MMORPG’s, hvorfor vi også kun rekrutterer til vores aktive MMORPG spil, da vi gerne vil sikre, at vores nyeste medlemmer, får et godt udgangspunkt til, at lære alle vores medlemmer at kende. Guildens kerne er ikke kun vores spil, men også vores onlinesider. Her bindes vi sammen på tværs af spil og interesser og danner tætte og varige online- og real life relationer.

Er man medlem af SD, så må man frit joine alle SD spil og har fuld adgang til medlemsforummet.

Guilden in- og outgame

Semper Danica er åben for nye spil, og hertil har vi en del medlemmer som er gode til at tage initiativer til grupper. Der bliver både dannet nye spillegrupper til onlinespil, men også blandt andet til bordrollespil. Både nye- som gamle medlemmer er velkomne til at komme med forslag. Ofte vil der blive snakket om de nye spil, samt diskuteret herom i en åben tråd inde på vores forum. Således har alle en chance for at komme med inputs, meninger og invitationer til hinanden og sig til.

Vi har også faste IRL-arrangementer, som de fleste af vores medlemmer støtter godt op om. Det er altid sjovt at sætte ansigt på dem, som man kun kender gennem voice-chats. Guilden støtter op om disse initiativer, da der skal være plads til ethvert nyt spil eller arrangement, hvadenten det er online eller in real life – især hvis tilslutningen og interessen er høj nok.

“Jeg elsker at man i SD altid kan få hjælp, og jeg elsker de venskaber man også får skabt via de sociale ting uden for spillene”

Najsen