Information til ansøgere

Vores 3 grundlæggende regler

 1. Vores 5 værdier – som er vigtige at læse og godkende. Se længere nede på sitet.
 2. Være aktiv – både ingame og på forum. Hvis man er inaktiv mere end 30 dage på forum, vil man blive kontaktet via en privat besked her på forum.
 3. Guilden er for personer over 18 år – Semper Danica er en forsamling for voksne mennesker.

Når din ansøgning er sendt til afsted os, vil vores rekrutteringsteam kigge ansøgningen igennem. Det er sjældent vi afviser en ansøgning, men vi går ikke på kompromis med vores regler og værdier. Du vil som minimum få en begrundelse for, om din ansøgning er godkendt eller ikke godkendt.

Ordblindhed og lignende

Er du ordblind, skal du absolut ikke være bange for at lægge en ansøgning til guilden. Du er også altid velkommen til at hive fat i en fra ledelsen, hvis du har brug for hjælp til at udfylde skemaet. Skulle du have brug for en snak inden, så er vi også åbne over for det. Det vigtigste er blot, at du føler dig tilpas i vores ansøgnings-proces.


Ansøgningsprocedure

For at blive medlem skal du udfylde vores ansøgningsskema.

Herunder kan du læse og danne dig et hurtigt overblik over vores ansøgningsprocedure:

 • Når man har skrevet en ansøgning vil en fra rekrutterings holdet vurderer ansøgningen, og afhængig af værdien vil man få medlemsskab eller feedback til hvordan man kan gøre den bedre.
 • Grunden til vi har denne slags ansøgning, er fordi vi lægger utroligt meget vægt på personen bag skærmen i Semper Danica. Vi er fuldstændig ligeglade med, om du har spillet World of Warcraft i 10 år og er super elite spiller. Det vi lægger vægt på, er flinke og rare mennesker man kan spille sammen med, ligegyldigt hvilken spil det end måtte være. Det er Semper Danica som fællesskab du ansøger til, ikke et bestemt spil.
 • Ansøgningen kan stå i et par dage før en fra rekruttering før den bliver godkendt.
 • Tidligere medlemmer og familie er ikke hæmmet, hvis der er erklæret ansøgnings stop

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også få svar på eventuelle spørgsmål under vores FAQ.


Ansøgningsstatus på spillene

World of Warcraft – Retail

Åben For Ansøgninger (Du skal som minimum være level 110)

World of Warcraft – Classic

Åben For Ansøgninger


Vores 5 Værdier

Respekt

Sørg for at udvise respekt for andre. Husk at det skrevne ord nemt kan misforstås og vi derfor tilstræber at kommunikerer med omtanke. Vi respekterer at andre kan være uenige og at de har deres ret til at have andre holdninger. Vi spiller ikke med det formål at ødelægge spillet for nogen og behandler derfor alle med respekt.

Ærlighed

Vi opfører os ærligt og med troværdighed overfor andre spillere. Vi overholder de aftaler vi laver og de løfter vi giver. Vi forsøger ikke at snyde eller udnytte andre spillere.

Loyalitet

Vi er loyale overfor vores guild og vores guildmates. Vi hjælper og støtter hinanden så godt vi kan. Opstår der et problem mellem guildmembers løser vi det internt, med respekt for hinanden.

Udvikling

I SD vil vi være den bedste guild for vores medlemmer, og det inkluderer at du er med til at gøre guilden bedre at være i. Vi skal ikke være den stærkeste guild i PVP eller Raiding, men den stærkeste i sammenhold og ånd – SD Ånden.

Engagement

Vi skal alle være delagtige i SDs trivsel, det værende via forum, ingame eller sociale arrangementer. Vis dit engagement ved at være aktiv, deltage konstruktivt og tage ansvar.


Navnepolitik

Semper Danica er et dansk fællesskab for voksne, derfor vil vi gerne undgå provokerende eller umodne navne. Det navn du søger ind med, er det navn, som du vil komme til at hedde her i SD-fællesskabet, og er ikke noget vi normalvis ændrer, fordi man blot skifter alt undervejs – så tænk dig om inden 😉

Vi beder alle overholde følgende:

 • Forum og ingame navne skal være til at udtale.
 • Navne må ikke på nogen måde være stødende, provokerende eller grænse til noget som kan misforstås. Dette inkluderer seksuelt, politisk eller racistisk indhold eller underforståelse.
 • Navne skal overholde Semper Danicas værdier.
 • Navne må ikke være L33t Sp3Ak (Grænsen går ved 0 som bogstavet “o” for hvad vi accepterer)
 • Ingen forkortelser (Eksempelvis FCK, WTF eller PWN. Undgå også navne med DK)
 • Nyoprettede forum navne forventes at være rimelig unikke, og ikke ligger tæt op ad, eller ligner andre navne i Semper Danica.
 • Vores navnepolitik gælder både på Semper Danicas forum og ingame.
 • Navnepolitikken gælder uanset om navnet er lavet ved et uheld, for at provokere eller for at sende et statement. Ej heller hvis det bare er et gammelt navn der har fulgt dig de sidste mange år.

Semper Danica’s ledelse forbeholder sig retten til at anmode om en navneændring hvis vi anser navnet for værende mod de gængse retningslinjer.


Discord

Vi bruger Discord som voice chat, link til Discord information her: (Discord)
Brug venligst jeres forum navn på Discord. Hvis det ikke er muligt, så kan en officer lave det om for jer. Ændringen vil kun være på Semper Danica Discord.

“Hvis man tør lukke SD indenfor, så får man aldrig lyst til at forlade det igen.”

Cox