Forum

Forum breadcrumbs - You are here:ForumOffentligt fællesskab: SpilCrusader Kings 3
Please or Register to create posts and topics.

Crusader Kings 3

Quote from Nerror on 14. September 2020, 15:16
Quote from Drek Durshell on 14. September 2020, 14:44

Med hedninge mener du undermennesker?

Synes det bliver svært nok bare at samle piety nok til at reformere.
Men jeg var også først sent på pilgrimsfærd.

Altså hvis du bare raider meget og slagter dine fanger, eller decideret eklærer den der raid for captives krig, så kan man ret hurtigt få skrabet noget piety til sig. Med mindre du er Just og får max stress af at slå en hedning ihjel, som jeg er 🙄

 

Det har jeg ikke brugt endnu.
Jeg har raidet en masse, men ikke for captives.
Jeg er på nippet til at starte forfra med alt det jeg har fundet ud af.

Og damn man føler sig lille hvis man begynder at scrolle ud.

I know 🙂

En ting jeg fortryder jeg ikke gjorde noget af, var lidt tidligere at få mine dynasty members ud i verden og gjort uafhængige. Alle dynasty-members under din egen rulers paraply giver ikke ekstra renown, men får de lige et duchy eller kingdom og man erklærer dem uafhængige, så giver de point for det. Altså, jeg er kun i 951, så jeg har lige nogle hundrede år endnu at gøre det i, men skulle jeg starte forfra ville jeg gøre det noget mere, og så bare have ikke-dynasty vasaller under mig lidt mere.

https://ashesofcreation.com/r/QML53EBQ8MSEEECQ

Jeg henrettede en fransk royal baby der lige gav 500 piety. Normalt får man de der 25-50, ind i mellem 100, men det er altså vejen frem at henrette babyer for at blive hellig nok til at reformere sin religion 😆

Edit: Det var en hurtig krig. Ca. et halvt år mod west francia, der prøvede at snuppe en af mine counties, men det gav også ca. 1500 piety i henrettelser og 200ish guld.

https://ashesofcreation.com/r/QML53EBQ8MSEEECQ

Du prøvede ikke at spise den, eller er det først efter du har reformeret?

Har ikke reformeret endnu 😋

https://ashesofcreation.com/r/QML53EBQ8MSEEECQ

Jeg synes faktisk det er for nemt som Tribal. Der er absolut intet der truer mig, med den størrelse jeg har nu, fordi tribals har så mange tropper, og det bliver lidt kedeligt.

Omvendt, skifter jeg til Feudal, som jo ellers er planen, så er der åbenbart ingen af bygningerne der bliver konverteret med over fra Tribal. I CK2 var det i det mindste  sådan at f.eks. en lvl 4 tribal bygning blev en lvl 2 feudal bygning, men nu siger det bare pooof væk, start helt forfra.

Så jeg tror jeg starter forfra som Jorvik og ser hvordan det går. Han er allerede feudal Norse, så færre tropper, og skal ikke igennem en dum process, hvor man mister alt.

https://ashesofcreation.com/r/QML53EBQ8MSEEECQ

Arh jeg ved sgutte 😅 Det er jo også en udfordring at gå feudal, så selvom ingen kan røre mig nu uden at blive wtf-pwned, så kan det være det rent faktisk bliver lidt spændende senere hen, på det punkt. Men så laver jeg nok om på mine religionsplaner også.

https://ashesofcreation.com/r/QML53EBQ8MSEEECQ

Brugte min søn som fluepapir til at fange en dame med fecund og comely.
Så romancede jeg hende mens jeg sendte ham i krig, og da han kradsede af, hentede jeg hende til mit court og gjorde hende til concubine.

Det er lykkedes mig at slippe af med en masse af mine uduelige chieftains(i krig), men nu mangler jeg champions.

Lort.

Havde glemt at øge tribal authority, så er bagefter med at ændre succession.

Ja det er ikke altid nemt at score damerne!

Jeg så ved et tilfælde en ung chieftess fra Letland med Herculean trait. Hun var dog allerede i krig med en vassal, så jeg kunne ikke bare erklære krig og prøve at fange hende. Min vassal fangede hende derimod og gjorde hende prompte til konkubine. Så ham myrdede jeg. Men hans søn tog over og gjorde hende også til konkubine. Så ham måtte jeg også myrde. Så var hun endelig fri til at blive gift med mig samme sekund han var død.

Edit: Glemte at skrive at hun var gift, så måtte også myrde manden inden da.

Vi nåede at få 1 barn sammen. Hun døde i barselssengen med vores andet barn. 😥

Men det var et ret så nice barn vi fik, og sammen med en lille superpige fra mit avlsprogram bliver de mit fremtidige power couple. Jeg skal bare lige have skaffet mig af med min arving fra min konkubine, så Sigurd kan tage over sammen med Karin og lave mange, mange superbabyer.

https://ashesofcreation.com/r/QML53EBQ8MSEEECQ