Forum

Please or Register to create posts and topics.

Ashes of Creation - Infotråd

PreviousPage 7 of 8Next
Quote from Nerror on 9. May 2021, 6:18

Andre end mig der nu har Alpha1 adgang? 🙂

I wish, men jeg følte mig lidt for nærrig 🙂

 

Jeg håber det er godt og at du er godt underholdt 🙂

Nerror has reacted to this post.
Nerror

Grandeur og Jeg regner med at spille i weekenden hvis jeg bare lige finder et sted hvor der står om jeg har adgang til Alpha 1.

Har betalt for det og Grandeur har vundet hans adgang nemlig.

Nerror has reacted to this post.
Nerror

Jeg er godt nok imponeret over, hvor godt spillet er optimeret lige nu til nvidia kort. Det kører dog ikke helt så godt på AMD. Unreal Engine 4 elsker også CPU cores, inklusive hyperthreading.

Jeg har GTX 1080 Ti, 8700K, 32GB RAM og kørte 4K ultra settings. Min FPS lå mellem 32-64, og det var ikke nødvendigvis når der var mange spillere på skærmen det gik ned. Flaskehalsen var min GPU, ingen tvivl om det, da den kørte på 100% og min CPU kun på 21-25%. Jeg var oppe at runde 16GB RAM brugt undervejs.

Vi blev allesammen teleporteret tilbage til start-området på Lyneth på et tidspunkt, og min FPS lås stadig på 40 ca. selvom der var rigtig mange spillere i området.

Senere havde vi en lille PvP kamp med ca. 70-80 spillere på to hold, og FPS lå stadig på de der 40 styks. Det giver nu også ok mening, da det typisk er mere CPU tungt jo flere spillere der er, og jeg havde masser af CPU at give af.

https://ashesofcreation.com/r/QML53EBQ8MSEEECQ

Jeg havde også en rigtigt god test aften i går og fik ikke testet FPS.

Jeg er nu meget imponeret over selve detaljerne af monstre, den store satan ude på det andet kontinent kan man se at øjnene følge en.

 

Jeg prøvede også alle abilities jeg lige kunne komme til, de er virkeligt også godt lavet og virkeligt godt tænk efter min mening.

Jeg glæder mig utroligt meget til den lange test i Juli, jeg tror det bliver virkeligt underholdende.

Seneste developer update. Anden video er 4K versionen af den castle siege video de viser undervejs.

 

4K siege segmentet.

https://ashesofcreation.com/r/QML53EBQ8MSEEECQ

har alpha 1 adgang men med mit arbejde så er tiderne for de her spottests umulige at deltage i

starter på arbejde kl 05 så indtil de har serverne åben lidt mere kanjeg ikke deltage ret meget desværre

Jeg deltog i to siege tests her fredag aften, begge af en times varighed. Jeg hyggede mig godt 🙂 I første siege var vi 250 deltagere.

Serveren kørte meget bedre end sidste uge, hvor der var en masse rubberbanding problemer. Dem har de fået løst en del af nu ser det ud til, selvom de også skriver der mangler en del.

Klienten kørte også rigtigt godt, som den har gort indtil videre. 8700K og en GTX 1080 Ti i højeste settings i 4K opløsning, og jeg lå mellem 30-60 FPS selv i de tungeste kampe hvor næsten alle 250 var involveret. Der var lidt stuttering ind i mellem, og det var det eneste der gjorde det ikke var 100% smooth sailing.

Fokus i tests er på de tekniske aspekter, og det er indholdsmæssigt tydeligt en alpha, men selv med de bugs og mangler der er nu hyggede jeg mig godt. Jeg tror de får lavet et rigtigt solidt teknisk fundament at bygge videre på. 🙂

Blamage has reacted to this post.
Blamage
https://ashesofcreation.com/r/QML53EBQ8MSEEECQ

Ny AMA med Steven

https://ashesofcreation.com/r/QML53EBQ8MSEEECQ

Seneste dev update 🙂

https://ashesofcreation.com/r/QML53EBQ8MSEEECQ

Minder det ikke mere og mere om Guild Wars 2; altså i udseende? 🙂

PreviousPage 7 of 8Next