Forum

Please or Register to create posts and topics.

Ashes of Creation - Infotråd

Page 1 of 8Next

Ashes of Creation er et stort og ambitiøst PvX MMORPG, der sigter efter at have noget for de fleste. På PvP siden er der 250 vs 250 castle sieges, node/city sieges og wars, guild wars, caravan PvP, battlegrounds, arena og open world PvP. For PvEerne er der både open world og instanced dungeons og raids (40 mands raids f.eks), quests, samt worldbosser. Der kommer til at være et dybt og udviklet crafting system, med mange professioner af stor vigtighed. Der er 3 typer housing, samt guildhalls. Der kommer også til at være hav- og undervandsindhold, med store og små skibe og undervandsmounts.

Spillets vigtigste feature er deres node system, som kræver en forklaring for sig, men sådan super kort handler det om at verden er delt op i 103 nodes, som kan udvikles i stadier fra vildnis til metropolis af spillerne, og også ødelægges igen af spillerne.

Ashes of Creation er allerede fuldt finansieret af Steven Sharif, som er en MMORPG gamer rigmand med bagrund i spil som Lineage 2 og Archeage. Han var træt af alle de dårlige valg firmaer tog i de forskellige MMORPGS, og startede i 2015 med at designe spillet sammen med nogle udviklere fra forskellige andre MMORPGS. I 2017 gik de så for alvor i gang. De er baseret i Californien og har i skrivende stund ca. 70 ansatte, og har jobopslag ude efter flere.

Ashes of Creation bliver udelukkende subscription baseret ($15), og gratis at købe, så at sige. Der kommer ingen pay to win eller pay to convenience ting som XP boosts eller mounts eller inventory plads osv. Der er dog en cash shop med cosmetic items. Det er KUN skins. De har ingen ingame effekt andet end udseendet. Man kan få skins af samme kvalitet i spillet gennem achievements osv., men dog ikke præcis de samme som shoppen har altså. Jeg synes personligt de cosmetics er for dyre (de er en del af preorder-pakkerne), men tanken er åbenbart at de skal ses som værdifulde samlerobjekter.

Spillet udkommer sandsynligvis først i 2022 en gang, så der er lang vej endnu, men, her til efteråret i 2020 åbner de op for Alpha 1 adgang til dem der var tidligt ude på deres Kickstarter, og samtidig fjerner de NDAen så vi kan følge med i spillets udvikling.

Grunden til jeg personligt allerede er håbløst med på hype-vognen er: 1. spillets features, 2. at det allerede er finansieret af en person der tilsyneladende bare vil lave et godt spil, som ikke har en flok jakkesæt bag sig der kun tænker på penge, og 3. deres åbenhed og engagement i deres community. Hvis spillet kommer med de features og et godt combatsystem bliver det meget stort tror jeg.

Steven Sharif siger selv at han godt kan forstå folk er skeptiske, og han siger han også er ligeglad med om folk preorder spillet eller ikke. Vent og se, hvordan spillet udvikler sig fra Alpha 1 og frem. Det eneste han siger han ønsker er at folk engagerer sig i spillet og kommer med feedback til udviklerne, samt at de bedømmer spillet ud fra at det altså kun er i alpha 1, og ikke som var det et færdigt spil.

Jeg slutter lige af med den video der har startet den seneste hype. Den giver et rigtigt godt overblik over, hvad vi kan forvente. Jeg tilføjer løbende mere info til tråden, men da vi nok har et par år at løbe på behøver det ikke komme på en gang. I er dog selvfølgelig velkomne til at spørge løs, og jeg skal prøve på at svare. 🙂

https://ashesofcreation.com/r/QML53EBQ8MSEEECQ

og der er ingen addons whats not to like

Nerror has reacted to this post.
Nerror

Jeg tænker de kommende infobidder bliver nogle interviews med Steven Sharif. Han er helt klart drivkraften bag projektet, ikke bare økonomisk, men designmæssigt, og jeg tænker det er en god idé at folk får en idé om, hvad han er for en type og hvad hans designfilosofier er.

LazyPeons video skabte en hel del røre blandt de store streamere, deriblandt Asmongold. Steven Sharif fandt ud af at Asmongold var i gang med at streame en reaction til LazyPeons video, og han kontaktede Asmongold mens han streamede, og de fik arrangeret et impromptu interview mens Steven kørte til Las Vegas. Om man kan lide Asmongold eller ej, giv interviewet her en lytter. Det er faktisk ret godt.

https://ashesofcreation.com/r/QML53EBQ8MSEEECQ

Dagens interview bliver igen med Steven Sharif, denne gang interviewet af Summit1g og Shroud. De er begge tidligere CS:GO spillere, men var også begge interesseret i AoC efter LazyPeons video. Interviewet her er tilsvarende med til at give et billede af Steven Sharifs designfilosofier og generelle holdninger til MMOer.

https://ashesofcreation.com/r/QML53EBQ8MSEEECQ

Sidste video i interview-serien bliver med TimTheTatman, en streamer med baggrund i spil som CS:GO, WoW, Fortnite og Overwatch. Han havde også set LazyPeons video og havde inden da også fulgt AoC lidt.

Interviewet med Steven Sharif giver nogle flere oplysninger om både spillet og Stevens tanker. Jeg tror at, hvis i har set alle tre interviews har i en god idé om, hvad Steven gerne vil med Ashes of Creation i forhold til design og filosofi.

https://ashesofcreation.com/r/QML53EBQ8MSEEECQ

Tak for input Nerror, ser interessant ud :-)€

 

Nerror has reacted to this post.
Nerror
Before you diagnose yourself with depression or low self esteem, first make sure you are not, in fact, just surrounded by assholes.

Det er tid til at kaste os over Nodes. I dag starter vi med Intrepids egne sider og videoer om nodesystemet. Se de to videoer og læs eventuelt siderne. På et tidspunkt får vi også tredje og fjerde del, men de har stadig nogle detaljer for et par af node-typerne de gerne vil have banket helt på plads før de laver dem.

Nodes - Del 1

 

Nodes - Del 2

 

https://ashesofcreation.com/r/QML53EBQ8MSEEECQ

Der er mere til Nodes der kommer de næste par dage, men i dag vil jeg vise jer den Ask Me Anything (AMA) Steven Shariff deltog i, baseret på spørgsmål fra Reddit.

https://ashesofcreation.com/r/QML53EBQ8MSEEECQ

Dagens video bliver kort. Jahlon er en officiel Content Creator for AoC, og har sin egen hjemmeside: https://ashes101.com/. Den er klart et besøg værd, hvis man vil vide mere om Ashes of Creation. Han er i gang med et større overhaul af siden for tiden. Hvor Wikien har en masse facts og citater, så er hans side mere skrevet som en lærebog.

Videoen her er en af hans nyeste, og den fortæller, hvordan verden er bygget op. De næste dage vil vi så kaste os over Node-systemet i flere detaljer end hidtil.

 

https://ashesofcreation.com/r/QML53EBQ8MSEEECQ

Jeg har købt versionen der giver næste alfa adgang, det bliver spændende 😀  har du købt det @nerror ? 😀

Page 1 of 8Next