Socialt


Vi er meget mere end bare en guild

Semper Danica er en social guild, men samtidig også en stor guild. Er du aktiv og deltager på forum og ingame, så får du hurtigt og nemt en stor vennekreds, og vi ser ofte online bekendtskaber udvikle sig til venskaber.

Det er et krav at man er aktiv og engageret, både på forum og ingame, netop for at vise at man er der for guilden. For husk: Det er din og vores guild. Er du der for SD, så er SD der også for dig, og har du brug for hjælp eller tjenester, så vis dig som et godt eksempel, og hjælp andre først. Det skaber bare generelt en rigtig god stemning.

“For mig er SD ikke bare en eller anden guild – det er mit andet hjem”

Pili

Sociale arrangementer

Noget af det som gør Semper Danica til en helt speciel guild, er at som ren dansk guild, der har vi nemmere mulighed for at samles IRL, og arrangere fester. Vi afholder 2 – 3 Store årlige fester, hvor vores festudvalg står for arrangementet. Vores medlemmer afholder også arrangementer, ture, spilaftener m.m. Dette ligger dog ikke på et fast tidspunkt, som vores sommer- og julearrangementer gør.

Sommerfest og julefrokost

Sommerfesten afholdes i Jylland, og ligger typisk i Aalborg-området, og vores julefrokost afholdes på Sjælland, og ligger typisk i Københavns-området. Guildens medlemmer er gode til at følges ad med det offentlige, eller tage hinanden med i bilen. Festen starter som regel allerede på turen hen til arrangementet.

“Jeg synes det er fantastisk at SD går ud over den almindelige “lad-os-spille-sammen” mentalitet og faktisk bygger ovenpå på det grundlag”

Tristanas