Bliv medlem

Velkommen til Semper Danica og tak for din interesse.

Inden du ansøger, skal du vide Semper Danica ikke er som de fleste andre fællesskaber. Grunden til vi har denne slags ansøgning, er fordi vi lægger utroligt meget vægt på personen bag skærmen i Semper Danica. Vi er fuldstændig ligeglade med, om du har spillet World of Warcraft i 10 år og er super elite spiller.
Det vi lægger vægt på, er flinke og rare mennesker man kan spille sammen med, ligegyldigt hvilken spil det end måtte være. Det er Semper Danica som fællesskab du ansøger til, ikke et bestemt spil. Din ansøgningen kan stå i et par dage før en fra rekrutteringen kommer og den bliver godkendt.


Ordblindhed og lignende

Er du ordblind, skal du absolut ikke være bange for at lægge en ansøgning til guilden. Du er også altid velkommen til at hive fat i en fra ledelsen, hvis du har brug for hjælp til at udfylde skemaet. Skulle du have brug for en snak inden, så er vi også åbne over for det. Det vigtigste er blot, at du føler dig tilpas i vores ansøgnings-proces.


Ansøgningsmetoder

Vi har 2 metoder hvorpå du kan blive medlem, men inden vores metoder bliver gennemgået har vi nogen vigtige regler skal som godkendes af alle som gerne vil være medlem.

Udover vores regler, er det også vigtigt vi gør opmærksom på, at en plads i Semper Danica ikke nødvendigvis betyder en plads på et raid hold, da det op til de enkelte raid hold hvilken krav der stilles og hvem de vil have med.

1. Metode

Kontakt en Officer og start din prøve periode på 30 dage med det samme i en af vores spil. Undervejs i prøve perioden vil der blive holdt øje med om vores regler bliver overholdt.
Efter prøve perioden er afsluttet og alle regler er overholdt, skal du lave en bruger på vores forum og derefter er du medlem, tillykke mange gange og velkommen til Semper Danica.

2. Metode

Opret en bruger på vores forum, udfyld derefter vores ansøgningsskema i en oprettet post under ansøgninger.

Ansøgningsskema

  • Hvorfor vil du være medlem af Semper Danica?
  • Hvorfor skal Semper Danica vælge dig?
  • Hvor har du hørt om Semper Danica?
  • Har du læst, og godkendt vores regler?
  • Fortæl os lidt om hvem du er!

Udfyld ansøgningsskemaet tilfredsstillende, vi gider ikke et sætnings svar. Hvis det lever op til vores krav vil du blive godkendt som medlem uden prøve periode af en fra rekrutterings holdet, tillykke mange gange og velkommen til Semper Danica.