Nytårstale 2020

Hej Semper Danica

År 2020 har snart nået sin gang, og hold da op for et turbulent år det har været for os alle. Vores dagligdag har set en masse forandringer grundet Covid-19 virussen, vi har skulle holde afstand og blive hjemme, hvilket jo heldigvis noget vi gamere er gode til i forvejen, men alligevel har det været svært at få det hele til at gå op i en højere enhed, og derfor vil vi gerne takke jer alle sammen for at holde disse nye restriktioner, det har ikke været nemt for nogen, mange, mange tak for hjælpen. Vaccinen mod Covid-19 er allerede begyndt så småt, så forhåbentlig ser det noget bedre ud med denne situationen i år 2021.

Det har også været et rigtig spændende gamer år for os alle, desværre, så skuffede Cyberpunk 2077, men vi fik den nye udvidelse til World of Warcraft med Shadowlands som ikke har skuffet os, tværtimod, så har den bragt massivt liv tilbage i World of Warcraft Retail hvor vi er oppe på 200 medlemmer, med lige knap 100 aktive om dagen, hvilket er rigtig flot efter en noget skuffende udvidelse Battle for Azeroth gav os, som endte med næsten at kvæle livet ud af rigtig mange World of Warcraft Retail Guilds, men vi overlevede takket være alle jer som gør en daglig indsats for at være det til et fantastisk sted at være, mange tak.

Battle for Azeroth sluttede jo ikke helt dårligt, Semper Danica fik sin Cutting Edge i Ny’alotha, som er det absolutte sværeste i hele spillet, med mindre end 4% af hele spillerbasen der nåede det.
Med alt det nye liv i World of Warcraft Retail, er vi igen oppe på 4 raidhold. 1 Normal, 2 Heroic og 1 Mythic hold, hvilket er rigtig flot. Vi ser frem til 2 gode år med Shadowlands, det har i hvert fald startet rigtigt flot.

World of Warcraft Classic er ligesom år 2020 også tæt på sin ende, med det sidste raid Naxxramas, der udkom her i December og som Semper Danica allerede er i fuld gang med, desværre, så har juleferien samt Shadowlands haft en smule indflydelse på World of Warcraft Classic, som har gjort aktiviteten er faldet en smule, men der arbejdes på højtryk med at finde en løsning hurtigst muligt, så Naxxramas også bliver lagt ned ligesom alle de andre raids.

Rygterne siger, at når World of Warcraft Classic slutter, så vil The Burning Crusade begynde, som var en af de største og bedste udvidelser nogensinde. Det bliver enormt spændende at følge denne udvikling og hvilken planer Blizzard har for fremtiden, men en ting er sikkert, aktiviteten i World of Warcraft er stigende og det kan vi mærke med alle de nye medlemmer i Semper Danica, velkommen til familien alle sammen, håber i nyder jeres tid hos os.

Vi fortsat på udkig efter andre MMO spil til Semper Danica, men det ser noget tørt ud på dette punkt, dog har vi Ashes of Creation i kikkerten som vi følger nøje.

Til sidst vil vi gerne sige mange tak til jer alle sammen, for at gøre Semper Danica til hvad vi er i dag, det ville ikke kunne lykkes uden jer, mange tak venner! Lad os sammen gøre år 2021 til et endnu bedre år for alle!

Gud bevare Semper Danica!

Venlig Hilsen

Ledelsen