Klokken slår, Tiden går.

Men Semper Danica kører på fulddamp! En lille status på hvordan der ser ud, på tværs af guilden!

Retail

Vi har haft stor stor tilslutning af nye spillere! Det er fedt at se! Husk at tage godt imod de nye, vis dem at de er kommet det rette sted hen i deres spil-tilværelse! Der er stigende ingame-aktivitet, og der er flere og flere online hver aften. Folk får levelet deres sidste alts og lavet de sidste dele af SL pre-quests. Det er rigtig fedt at se. Det tegner godt for endnu en god expansion i SD-regi. En lille reminder inden det går løs i SL: husk nu vores værdier, tæl til 10 hvis noget er træls – det vil ske mange gange her i starten når alle skal igennem det samme content. Hjælp dine guildmates så alle kommer igennem så smertefrit som muligt 🙂

Classic

Her er der også stadig godt med liv, content bliver nakket på reset, og der bliver gearet alts på livet løs! Lige pt er Classic i et stadie hvor Ahn´Qiraj-livet så småt lakker mod enden, og nye udfordringer venter i Naxxaramas. Der bliver grindet Frostresist, og generelt alt der skal bruges til raid! Sidst, men ikke mindst er der blevet tilført en ny Legendary til guilden: Stort tillykke til Boldus for at have opnået denne svære opgave! Thuuuunderfuryyyyy!

Generelt

Livet blomstrer pt i SD, der er masser af aktivitet på Discord på tværs af alle spil. Så hvis du ikke allerede kigger ind engang imellem, så gør det endeligt. Der bliver også spillet mange andre spil end World of Warcraft! Så vil du prøve kræfter med Among Us, Path Of Exiles, Diablo, Star Wars, eller en af de mange andre spil, så endelig byd ind! Vi er klar på det meste 🙂 Er der nogen spørgsmål, noget i synes er træls, har du konstruktive inputs – så kom endelig med det! Det er bare at skrive direkte til en Officer/Rådsmedlem på discord, så skal vi nok følge op på det.

MvH Veeshan