Cutting Edge: N’zoth the Corruptor

Semper Danica er tilbage med fuld styrke i WoW retail! Guilden’s retail afdeling havde ellers haltet lidt med aktivitet efter Classic udkom. SD har tidligere altid kunne stille med adskillige raidhold, på alle niveauer fra Normal til Mythic. Gennem BFA faldt aktiviteten, og ved starten af Ny’alotha var kun 2 raidhold aktive – et Normal og et Heroic.

Det ville vi gerne lave om! I Maj 2020 startede et nyt Mythic raidhold op, med ambition om at få Cutting Edge (clear Mythic inden patch for næste raid). En høj ambition, og en bedrift som Semper Danica ikke har opnået siden Mist of Pandaria.

Men søndag d. 11/10 slog guilden fast at vi er tilbage for alvor. Det lykkedes holdet at få N’zoth the Corrupter ned på Mythic, kun 3 dage før pre-patch, på trods af vores sene start i tieret. Det sene kill er med til at sikre Semper Danica den bedste world ranking (nr 2.609 ifølge wowprogress.com) inden for Mythic raiding siden Firelands raidet i Cataclysm udvidelsen.

Det lover godt for Shadowlands, vi er mere forberedte end nogensinde før, og glæder os til fornyet interesse og endnu højere aktivitet i guilden.